Dr Oz är Piller Kost Och Diet Secrets För Snabb viktminskning Visade På Winfrey Show

viktminskning diet mat bantning

Jag har faktiskt inte valt en diet plan ännu. Jag gillar tanken på LL och förlora en sten en månad, men i verkligheten, jag är inte säker på att det är för mig. Tycker om vitt te som Spanx i en kopp. Det faktiskt fungerar med din kropp i fyra olika sätt att främja fettförbränningen: Det blockerar bildandet av nya fettceller samtidigt öka lipolysen, kroppens process för att bryta ner lagrat fett, enligt en studie som publiceras i tidskriften Nutrition och Metabolism. En annan grupp av forskare fann att te är också en rik källa av katekiner, en typ av antioxidant som utlöser frisättning av fett från cellerna och—bonus!—hjälper till att snabba leverns förmåga att omvandla fett till energi. Brygga denna och bränna fett.

Min uppgift var lättare eftersom DNAFit levereras mig med en 43-sida måltid plan som utarbetats av ett par doktorander vid Liverpool John Moores University. Detta låg-kolhydrat plan var utformad för att täcka en 12-veckors diet, med varje måltid packning rätt mängder av makro - och mikronäringsämnen som min kropp inte producerar för sig själv. Om det var ett problem med den här planen, det var att det var en skugga för bougie för en vanlig slusk som jag. Det hjälpte inte att jag hellre skulle dö i morgon än att äta rökt lax och cream cheese som en lunch.

Många människor tycker om att gå längre än ett par timmar utan mat gör dem mer benägna att äta för mycket senare (ofta på kaloririka godsaker). Hitta en måltid-timing mönster som fungerar bäst för dig. Om du äter mellan måltiderna, planera för hälsosam mini-snacks" (100 till 200 kalorier), som en liten behållare med låg fetthalt yoghurt med en handfull bär, två msk hummus med en kopp av baby morötter eller skivad paprika, en bit ost eller två tunna skivor av kalkon på hälften av en hela korn pita, en uns (handfull) av nötter, eller en matsked jordnötssmör och en banan.

Färg OS levereras med en uppsättning anpassade väsentliga appar, inklusive Kalender (det tog oss ett tag att upptäcka att ett vertikalt dra växlar mellan olika visningslägen), Kompass, E-post, Galleri, Filer, Musik, Anteckningar (med bild och kameran stöd, men ingen voice memo), ljudinspelare, Väder och ännu en bruksanvisning.

Onödigt att säga, om du hellre håller dig med vad du är van vid, du kan gå över till Google Play som ingår i den globala versionen av den Färg OS, men inte på den kinesiska versionen - och greppa dina appar från det.

Men som vi sa, N1 verkar ha rullade av produktionslinjen innan ingenjörer kunde avsluta tuning vridbar kamera.

På den ljusa sidan, med undantag av -Touch-styrplattan är besvärlig position, det är inget en programuppdatering kan du inte fixa här: kameran bara behöver en snabbare slutartid, ett förbättrat HDR-läge, bättre vitbalans för röd bakgrund och bättre bildkvalitet. Med tanke på Oppo åtagande att rätta fel i det förflutna, kan vi tryggt rekommendera N1 till vem som helst som söker den bästa smartphone för högsta kvalitet selfies, och Android purister kommer också att uppskatta bonus alternativ att byta till CyanogenMod.